joi, 11 octombrie 2012

O sa ajungem in iad!



Well.. Cred că înainte de toate mai exista un lucru care ar trebui să fie menţionat, şi anume ideea de la care a pornit acest blog.

Zilnic dăm pe paginile de socializare, bloguri, chiar şi pe banalul messenger, de tot felul de „chestii” existenţiale profunde, despre viaţa, dragoste, şi mai ştiu eu ce. Prea mult se exagerează cu asta, am vazut postări profunde despre chiuveta din baie(„ Era albă, de un alb atât de alb, încât era oribtor, pentru ochii mei sensibili albaştri ca marea într-o zi zbuciumată de o furtună cumplită. Mucegaiul se întindea uşor pe marginile ei, făcându-şi loc pe nesimţite pe lângă moleculele de alb imaculat. Sfârşit.”)

Aşa că văzând atâta prostie în oameni, am spus că ne putem distra puţin pe seama ei, poate mai deşteptăm niţel viitoarele generaţii. Deşi inteligenţa e constantă, dar populaţia în creştere, sau, whatever cum se zicea.

Astăzi, neavând un material demn de ironizat şi din prea multă comoditate încerc să spun ceva despre omul care crede că “ harul lui Dumnezeu lucrează in el”. Well.. Nu ştiu cum sunt alte ore de religie, dar noi mereu suntem preocupaţi de altceva. Şi cum ne aştepta frumuşel un test la mate şi o ascultare la română, numai de predica “ stimabilului” profesor nu ne ardea. Tema zilei : cărtile lui Dan Brown. Săracul om a devenit dintr-un scriitor de succes, unealtă a diavolului. Codul lui Da Vinci este o blasfemie adusă umanităţii, o carte pe care noi, oamenii integri cu frică de Dumnezeu, nu ar trebui nici măcar să o atingem. Bineînţeles, “ mai bine furăm decât sa citim”. Din nou, “ Tom si Jerry” instrument al omului negru. Mă gândeam ca Tom poate are un fluieraş cu care ne cheamă către Iad, în timp ce Jerry îi dă cu o tigaie în cap şi încearca să ii indemne pe copiii de acasă să facă la fel . Suntem la un “ liceu de prestigiu “..  
În seara asta m-am uitat la Powerpuff Girls.. O să ard cu siguranţă într-un cazan cu smoală .. Salutări din iad
 ^^. 
                                                                                                                                          Tzumpylina.