sâmbătă, 13 octombrie 2012

Cele mai cretine postari pe care le-am vazut vreodata

   Cu totii avem pe cineva in lista noastra de prieteni de pe Facebook, sau oricare alt site de socializare, care posteaza astfel de prostii sau le dau share/like si apar pe News Feed-ul tau. Despre ce vorbesc eu mai exact aici, sunt acele poze incredibil de stupide ce contin mesaje ce aparent ar trebui sa fie amoroase si sa resimti cine stie ce stari pentru persoana speciala din viata ta, sa pretuiesti mai mult sau cacat,insa pe mine ma scarbesc total prin simplul fapt ca nu au nici un fel de logica aproape, pozele nu au legaturi intre ele si cel mai presus dintre toate, pot sa pun pariu ca 80% din aceste cacaturi sunt facute de fete de 14 ani care evident nu stiu ce e aia sa ai o relatie SERIOASA !!

   Cum am zis, aceste poze, care par a fi inspirate dupa faimoasele motivatoare, care in mod normal ar trebuie sa fie haioase si sa te faca sa bufnesti de ras cand vezi legatura intre poze si text, au in locul unei poze hazlii o poza cu o p*zda / un prost in ipostaze in care ba plange sau ba urla , cu o tigara in mana sau pur si simplu cu capul in buda. Bine... ultima nu e adevarata, desi ar fi mai interesant sa vezi asta decat cum boceste una. Si evident langa ea/el ,de obicei ea si foarte penibil cand e un el, undeva in poza apare si faimosul text cu scopul de a te "motiva" or some shit.

EXAMPLE A: Poza "motivationala" cretineasca

  Hai sa incepem si sa evaluam acesta penibilitate de poza pe care am gasit-o ghici unde. Da , ai ghicit, Facebook, mai exact, un cacat de pagina cu un nume si mai de cacat la care sa traga toate mustele de turmentate de probleme lor existentiale ale iubirii de pre-adolescenta.
  Sa incepem cu poza. Penibila si complet detasata de ideea textului de dedesupt, plus ca acea prostie nu are ABSOLUT NICI O LEGATURA !! Cineva sa imi explice urmatorul lucru... daca toata lumea o vrea , atunci acele persoane nu o au , dar prostul aparent " norocos " o are dar nu o vrea. Care este logica in spatele acestui lucru ? Ce inteleg eu aici este ca o plateste pentru servicii sexuale... Vrei sa fii cu o curva ? Happy HIV fucker !

EXAMPLE B: Dramatizarea excesiva asociata cu mesajul
  Numai ea stie ce a indurat si numa ea stie cat timp a tipat si cat a tacut. CE ?! Te-a tras ma-ta de par ca ai patat covorul cu sange menstrual ?! Si chiar daca nu  sau da, ce legatura are asta cu proasta aia . "vai de mine , trec peste o faza a unei dureri intense in care chilotii ma deranjeaza prin felul in care imi intra in rect, mai bine ma intind pe un scaun sau ceva cacat si ma uit dramatic inspre cineva" ... cam asta vad eu aici. -.-*

EXAMPLE C: Cadrele captate din seriale si filme

  Un alt rahat astronomic pe care l-am vazut au fost aceste prostii fenomenale de "comic-uri" gen, care includ diferite cadre fixate din ceva seriale sau filme si li se adauga un dialog care cel mai important , NU ESTE CE ZICE IN FILM DEFAPT. Nu stiu asta super concret, insa pot sa va asigur ca am vazut aceleasi 3 cadre odata de fiecare alt text.
  Sa vedem acuma de ce ma enerveaza acuma acesta poza:
  1. Mesajul din nou este specific unei turmentate de 12-13 ani, care parca incep asa apara din ce in ce mai mult in zilele de azi.
  2.Fetele personajului in cauza, da stiu cum o cheama nu-s un cacat de cocalar sa nu stiu macar atat. Macar de ar stie si ei sa se spele... oricum .. Individualizeaza PERFECT caracterul majoritatea turmentatelor de tamponul ce sta stramb. Pline de fite si ifose ! Nu cred ca e necesar sa vezi astfel de faze de sa iti arati fasolea in halul acela cand vrei sa iti exprimi opinia, plus ca nu devii in mod magic o curva ca in cazul al doilea cu fite in mijlocul propozitiei, doar pentru ca zici asa ceva. Mai bine postezi un status cu asa ceva la naiba !
  3. Existenta numelui paginii. Oricat de stupid ar suna asta, urasc acest lucru, prin simplul fapt ca arata cu atat mai mult cu cat nu exista o coerenta clara in viata unei fete de tipul acesta care se ghideaza dupa prostiile acestea . Numele paginii zice una, poza alta, iar pe pagina in sine e o poza cu un catel, sa zicem. Ce as putea intelege eu asta... E vina vietii tale ca tu nu mai esti prietena cu un sarac de catel dupa ce nu te-a putut satisface sexual indestul in relatia ta cu el ?

In final eu pot trage urmatoarea concluzie... Nu, nu s-a dus ura mea profunda pentru aceste lucruri. In loc sa mi se umple mie news feed-ul de fetele proastelor astora si la fel si mesajul acela, mai bine postezi un STATUS despre asta. Tot o sa imi dau seama in final ca esti una daia care se simte lovita in plin si dupa o relatie de o zi fara un motiv si am sa rad de tine, dar macar nu te faci la fel de ras prin felul in care arati cum te plangi de esuarile tale in dragoste care nu au avut un sens mai mare de faptul ca ti-ai creat o relatie din cine stie ce motiv material sau fizic.

PEACE !